Service Hotline
+86-769-83307931
Industrija znanja
Dom > Industrija znanja > Sadržaj

Kategorija proizvoda

Kompjuterizovanu stvari mašina šivanje parametara za kontrolu nad kompjuterom

Ovo je proces kojim se štepanje sa šivanje šivanje parametara (љijuжi brzine, debljinu linije, linije napetost) su kompjuterski kontrolisane.

Štepanje sa mašina online tragove prilikom formiranja potreba za računar kontrolisati šivanje brzina parametre. Ovome mašina brzinu prema šivanje potrebu da podesim konstantan.

Stvari mašina online tragove prilikom formiranja zbog lock stitch moja bebice nit kapacitet veličina uticaja donji red, da kontrolišete količinu moja bebice nit koliko novca, garantovano stanica šivanje šivanje bez nedostaje donji red po zadnji put, utiču na kvalitet šivanje. Stoga, mašina za štepanje sa moja bebice nit potrebno je da u realnom vremenu kontrolu nad težina dzeparac parametre, alarm, zatvoreni u moja bebice. Ovome mašina online tragove tokom formaciju, da ispune hranjenja uslove od različitih materijala, u toku Diferencijalna feed, potrebno je da šiješ na različite segmente imaju različite diferencijalne nahrani stvarne situacije. Kao u odelu rukav proces, pozvao je na usvajanje kompjuter kontrole za različite šivanje šivanje za različite diferencijalne feedova iznos kontrolu kako bi se osigurala stabilnost odelo je rukav tehnologije. Ovo su ovome šivanje šivanje parametara u procesu realizacije kontrolu nad kompjuterom, parametar je sredstvo za poboljšanje kvaliteta proizvoda za šivanje.

Ovome mašina Torn dok je radio, i odaberite liniju i povezati red agencije postepeno je shvatilo da kontrolu nad kompjuterom, na uređaju je podešena zasnovanih na 2 mašine, štepanje sa Torn hranjenje mehanizam, i odaberite liniju mehanički deo za motor vođenih, povezati liniju mašina za drugu disk jedinicu. Gil take-up mehanizma nakon formiranja loops i mehanizam, uverite se da mašina cilju kabl zazvoni, javlja nit mehanizam za brzo raketa tvoju liniju i povezati loops reda agencija i osigurala glatka dnu primljene materijal. Ove dvije institucije su vođene 2 različite motorna koordinacija implementacije sinhroni upravljanja.


Istraga
Send
Kontaktirajte nas
Adresa: NR Kina Xialingbei Industrijska zona, Liaobu grad, grad u Dongguanu, Guangdong,
Telefon: +86-769-83307931
Faks: 86-769-83238630
E-pošta: hc@machine-quilting.com