Service Hotline
+86-769-83307931
Industrija znanja
Dom > Industrija znanja > Sadržaj

Kategorija proizvoda

Efekat i izgledi za kompjuterizovanu stvari mašina

Kompjuter ovome testera strukture jednostavno, proboj tradicionalni kompjuter ovome testera tehnologija usko grlo ograničenjima, koristi uvoza red vodič, jedinstvene tehnologije čini mašina zrak trči svetlo osetljive glatko, garancija kvaliteta testera za štepanje sa računara. Tako da u cenu aspektima mašina yan računara za cenu takođe će se povećalo, najviše jeftino od računara yan testera od cene u 15800 okolo, visok stepen je imao 100 000, visoku preciznost, možete da izvezete proizvoda. Jednostavno rukovanje, Velika brzina, primenjuje se Yu leže u krevet, madrac, garderobu, industrija nameštaja. Mogu će računar yan testera široko za razne jorgan, i vreжu za spavanje, tepih i zastore ovome šivanje; kompjuter yan testera od loše mnoge, da želi da biste izabrali pasus je dobra mehanika, ključa da vidim mehaničke ključnih segmenata kao napunio delove od strane sa materijalom, korak u motorne koje predvode ceo mašinu za pokretanje, ako sinhronizacija zaokružiti selekciju plastike ili najlona komade

Budi oprezan, uskoro da umrem, zavisi i specifikacije materijala za sve segmente, kao što su okvir za male stvari, ako je 4 x 4 cev mašina pokreće stabilnost.

pre 15 godina, mehanička štepanje sa multi-igla naprava u Kini, Durasel, konzistentnost je dobar, ali trikovi, manje promene, propasti, i ne može da reprodukuje, dominiraju kompozit, obrađenog materijala i baterije. 1.2 srednja ovome sada neki proizvođači i dalje koriste ručne izrade stvari i mašina ovome mašina za proizvodnju. Jer oba ova metoda ima svoje mane, to je postepeno zamenjena napredniju tehnologiju izrade od stvari. Aparat za kompjuterizovanu stvari u odnosu na tradicionalne mehaničke Klajda, bez para svoju kravatu polovinu koordinata funkcija Jednostavan obrazac. Precizno kompjuterski sistemi pod kontrolom ovome funkcija savršeno na čitav koordinatni sistem razvijen od strane raznih složene obrasce proizvodnje, mehaničke performanse, buka zagadjenje i brzinom druge indikatore, su mehaničke mašine iz prošlosti mogli ne podudaraju.


Istraga
Send
Kontaktirajte nas
Adresa: NR Kina Xialingbei Industrijska zona, Liaobu grad, grad u Dongguanu, Guangdong,
Telefon: +86-769-83307931
Faks: 86-769-83238630
E-pošta: hc@machine-quilting.com