Service Hotline
+86-769-83307931
Industrija znanja
Dom > Industrija znanja > Sadržaj

Kategorija proizvoda

Fleksibilna Automatizacija i procesne opreme

Kao proizvod postaje sve više proљirio, zamena brže, pohovani ciklusa proizvoda, razne vrste masovnog (posebno male) proizvodnje je već mejnstrim proizvodnje za proizvodnju šare. Stoga, automatsku obradu oprema fleksibilni ustanku. Fleksibilni različite fleksibilni ispoljava na objekte, koji se lako može u određenom opsegu od prerade delove zamena za drugi deo funkcije za obradu. Fleksibilni automatsku obradu kontroliše softver/programiranje mašine alatke za obradu, zamenjena sa drugim segmentima, jednostavno promeniti u odgovarajući softver/programiranje i jedan jig (ponekad cak ni potrebno zamijeniti oprema). Obično nije potrebno da mašine, oprema za ručnu korekciju, mogu se postići u drugom delu obrade, za masovnu proizvodnju ili oboje promijeniti više deo proizvodnje, koja će značajno skratiti dugotrajni proizvodne opreme korekcije i vreme za pripremu proizvodnje.

Za automatsku obradu srednjim i malim grupnom proizvodnje, sa nekim od sledećih funkcija.

(1) automatski transformaciju funkcije za obradu, Automatska obrada opreme, možete podesiti jedan ili grupa računara ili programiranom kontrolera za kontrolu i upravljanje sistema proizvodnje, sistem može biti opremljen različitih proizvoda u skladu sa njihovim potrebama, zgodno i brzo funkcija za automatsko Menjanje programa rada opreme, smanji sistem Opterećenje korekcije vremena.

(2) funkcija automatske obrade više proizvoda ili segmenata, postavite workpiece tokom maљinske sistema i pratećih stega transportnog sistema, kao i sistem za obradu ima znatan svestranost i visok stepen automatizacije, da ceo sistem u grupu tehnologija automatski na osnovu više proizvoda ili grupa segmenata obrade funkcije.


Istraga
Send
Kontaktirajte nas
Adresa: NR Kina Xialingbei Industrijska zona, Liaobu grad, grad u Dongguanu, Guangdong,
Telefon: +86-769-83307931
Faks: 86-769-83238630
E-pošta: hc@machine-quilting.com