Service Hotline
+86-769-83307931
Industrija znanja
Dom > Industrija znanja > Sadržaj

Kategorija proizvoda

Neka saznanja o kompjuterizovanu stvari mašina

Aparat za kompjuterizovanu stvari se koristi za šivanje madraca, madrac zaklone, jorgani i druge linearne uzorak na tekstilne mašine. To je slično principima kosačice, (testera tekstil sporost, nepokretna u mašinu. Ovome mašina vežbe: statična mašina pokreta tekstil).

Ovome mašina tumači doslovno biti ovome mašine, reci "stvari". Objašnjenja dao na CI, štepanje sa je sa љijete furnira tekstilne tkanine dugu iglu, s druge strane popravio. Prvobitno je prošivena rukom. Nakon pronalaska Klajda, narod je počeo da studira mašinu stvari. Negde 1991, Kina je uveden prvi mašina stvari. Bilo je u tom trenutku, Kina je počela da ima sopstvenu jorgan. Ali do tada, ljudi su znali malo o jorgan, tako da se izvozi većinu na jorgan.

Pojava kompjuterizovanu stvari mašina:

Pod Neprekidnim istraživanjem našao u naporima istraživača, napokon razvio je kompjuterski kontrolisane "mašina za štepanje sa". Rešio rođenja ovome nepremostive probleme. Aparat za kompjuterizovanu stvari u odnosu na tradicionalne mehaničke Klajda, bez para svoju kravatu polovinu koordinata funkcija Jednostavan obrazac. Precizno kompjuterski sistemi pod kontrolom ovome funkcija savršeno na čitav koordinatni sistem razvijen od strane raznih složene obrasce proizvodnje, mehaničke performanse, buka zagadjenje i brzinom druge indikatore, su mehaničke mašine iz prošlosti mogli ne podudaraju.


Istraga
Send
Kontaktirajte nas
Adresa: NR Kina Xialingbei Industrijska zona, Liaobu grad, grad u Dongguanu, Guangdong,
Telefon: +86-769-83307931
Faks: 86-769-83238630
E-pošta: hc@machine-quilting.com