Service Hotline
+86-769-83307931
Novosti
Dom > Novosti > Sadržaj

Kategorija proizvoda

Kina Mobile kompjuterizovan ovome mašina vodeći Trend u svetu

Danas, Kina ovome mašina tržište pokrenuto sa slabe na jak, lake industrije mašina je bila ne samo rada-intenzivne industrije, već i na početak industrijske strukture, u smislu izlaza, izvoz, zapošljavanje zauzimaju velike proporcije. Mobilne, kompjutersku stvari mašina u svjetlu industrijskih mašina je snažno zastupljena u industriji stvari koje rastu na svetu, Kina će dovesti trend u svetu. Druge kompanije nacionalne testera, mali, na osnovu prethodno iskustvo i izvuku pouke iz kineskog tržišta za mobilne kompjuterizovanu stvari mašina u industriji širom sveta, doći će iz slabe da jaka.

Razvoj industrije mašina mobilne kompjuterizovanu stvari u Kini su uglavnom mala i labavo, u proporciji sa pet glavnih u industriji, je ne 25%, 2014 godine, veličinu mašina čitavom tržištu domaće mobilne kompjuterizovanu stvari na 50 milijardi juana, u industriji štepanje sa treba biti konsolidovani i poboljšane.

Odela industrija prihoda je konstantno u porastu, u industriji kao celina konstantno poboljšava. Domaći mobilni kompjuterizovan mašina za štepanje sa industrijskih trendova: vodećih preduzeća su konstantno širi, tržište koncentracija je povećano. Mobilna kompjuterizovanu stvari mašinska industrija polako prelazi na zapad, doveli veliku investiciju. Pun elektronsku kontrolu efikasnosti mašina mobilna kompjuterizovanu stvari nastavlja da se razvija, ali takođe je doveo do povećane potražnje.

Mobilne kompjuterizovanu stvari aparat u domaće industrije razvoj relevantnih navedene kompanije široko Raznovrsna, standardizovani preduzeća akcionarsko posvećeni razvoju preciznost maљinske posao. Dokle god sve mobilne kompjuterizovanu stvari mašinske industrije mogu da se razviju, da će disk odela industrija rasla.


Istraga
Send
Kontaktirajte nas
Adresa: NR Kina Xialingbei Industrijska zona, Liaobu grad, grad u Dongguanu, Guangdong,
Telefon: +86-769-83307931
Faks: 86-769-83238630
E-pošta: hc@machine-quilting.com