Service Hotline
+86-769-83307931
Novosti
Dom > Novosti > Sadržaj

Kategorija proizvoda

Kompjuterizovan ovome mašina inteligenciju razvoj Kine puta

Ovome razvoj tehnologije aparat u Kini i iskustvo stečeno tokom međunarodne mašine, ali kompjuterizovanu stvari mašina tržište je sa razvojem u tekstilnoj industriji i dalje razvijanje.

Stvarni u Kini, štepanje sa testera kompjuter stvari testera proizvodi takođe samo blizu više od 10 godina u formiranju, pravi tržišta proizvoda ove klase takođe pripada mlade države, kompjuter ovome šivanje poverljivi idi puta takođe je dug i budućnost razvoja smeru će je i međunarodne standarde za inteligentni od puteva, kompjuter ovome testera treba da ostvaruje jednokratna dovršenih otvorena pamuk , poslao tkanine, i popune i primljene ili CD strani, proces skupovi linija i operacija treba da vidimo, ljudskiji i inteligentni od.

I kompjuterizovan ovome mašine i kompjutersku vez mašine takođe će biti kombinovane sa daljinskom upravljaču procesa proizvodnje, tako da shvate stvari dizajn za automatizaciju industrijske proizvodnje, kontrolu procesa i inteligentnog informacije za upravljanje. Inteligentni razvoj kompjuterizovanu stvari mašina, Kina je u pravcu puta.


Istraga
Send
Kontaktirajte nas
Adresa: NR Kina Xialingbei Industrijska zona, Liaobu grad, grad u Dongguanu, Guangdong,
Telefon: +86-769-83307931
Faks: 86-769-83238630
E-pošta: hc@machine-quilting.com