Service Hotline
+86-769-83307931
Novosti
Dom > Novosti > Sadržaj

Kategorija proizvoda

Francuska tekstilne mašine usmerene na indijskim tržištem

Francuska mašineriju tekstil da usluћimo ekspanziju na evropskom tržištu, godišnji promet od 1.3 milijarde dolara. Međutim, u svetlu ekonomske krize, kao što su Kina, Indija i Turska i druge zemlje u razvoju postati Francuskoj mašineriju tržištu.

Francuska banka tekstilne mašine proizvođači doprinos istorijski razvoj tekstilne industrije, da vrti industrija pamuk, uvrnuti i teksturom prediva industrije mašina, jacquard i dobi mašine, toplotu postavljanje mašina, zalihu non-tkanina tkanine u novim sektorima u tekstilnoj industriji obrade i recikliranja tekstilnih materijala. Francuska banka mašineriju tekstil u pogledu izvoza bila na šestom mestu u svetu.

Francuska tekstilne mašine proizvođači asocijacije (UCMTF) predsednik bulunuo·amulina je rekao: "dug period vremena, skupili smo garment i tekstilne tržišta zemlje. Nedavno, na evropskom tržištu je takodje. Ta tržišta su se pretvorila u Kini i Indiji i drugim zemljama. Uprkos kineskog nedavne nedostatak energije, ali to izgleda bolje. I podsticaji lokalne investicije iz vlade, Indija tržište je postalo vrlo aktivni. "Kao i prodaje se oporavio na nivo pre ekonomske krize, Francuske tekstilne mašine industrije obeжava.


Istraga
Send
Kontaktirajte nas
Adresa: NR Kina Xialingbei Industrijska zona, Liaobu grad, grad u Dongguanu, Guangdong,
Telefon: +86-769-83307931
Faks: 86-769-83238630
E-pošta: hc@machine-quilting.com