Service Hotline
+86-769-83307931
Novosti
Dom > Novosti > Sadržaj

Kategorija proizvoda

Душек машина душек прошивање машина континуираних напора и потрага за!

Душек машина душек КУИЛТИНГ професионално бави домаћим и страним добро - познат шивење опреме и резервних делова који се односе на велико и мало, продајних агената компаније услуга. Душек Куилтинг агент агенти су јапанске тешке машине, Моримото, Иамато, КМ, Сједињене Државе Еастман, Гербер Јиангсу Баилиан, Схензхен деведесет девет, Тајчжоу Схенгтиан, снукер, Намбанг и других познатих брендова у земљи и иностранству велико мало свих врста увозних и домаћих резервни делови за шивење опреме, а корисницима пружи развојем шаблона и производних услуга, као и пружање аутоматско изнајмљивање и обраду шаблон машине. Корпорација Хангжу Хаицхенг одеће опрема Цо, Лтд ангажован у области за скоро 30 година, за домаће шивење машинској индустрији, један од највећих продаваца, али и наш најјачи ослонац. Наша компанија сет обука, консалтинг, продаја, уградња, након продаје одржавање, сервис у једној, за одећу, пртљаг, ауто седишта, обуће и других области производних предузећа, са одличним продајним тимом за савет фабрике и обезбеди ефикасно и слободно после -Салес сервис, освојила је већину нових и старих купаца слажу.

Душек машина У области шивење опреме, брзог раста годишње продаје од више од 50 милиона. У процесу развоја, иновација, хард сервиса, помажући корисницима да надоградњу за аутоматизацију опреме за њих у циљу побољшања квалитета, побољшање ефикасности, штеде и смањују зависност од квалификованих радника, тако да купци у такмичењу источно-азијског тржишта за победу бацк предност. Наша компанија подржи "тржиште прво, купац прво, сервис први" пословне идеје за стварање односа са потрошачима, достигнућа пословања са клијентима.

Душек машина 2015 је освојила "Анхуи шивење Опрема Удружење" прогласио "провинцији Анхуи, шивење опрема одличан трговац" титулу. Верујемо да кроз наше сталних напора и потрага за одређеним купцима ће бити у стању да постигну вин-вин ситуација за боље сутра!

Лини жупаније Дунчен Хонгиун машина је професионални производња и продаја памука предузећа, основни производи су: електрични контрола за подешавање ширине жице за цртање машина, ручно подесите ширину за извлачење жице машине, један ваљак подесив широке машине фловер, Доубле ваљак подесив широк цвет машина, чешљање целу машину, интелигентан бомба машина, постоји нето мешење машине, широк проток ваздуха опоравак машина, четири луо ла тканина главу машина, душек прошивање машина четири ваљак две ролне тканина глава Осим тога, ја посадити производњу електронске контроле подесива цртеж машина и подесиве ширине машине цвећа, широко апсорбују предности различитих модела, високим степеном аутоматизације, памука Униформ формирање, једноставном операцијом, похвалио од стране већине корисника.

Душек машина придржавају квалитет и развој у кредибилитет опстанка, у 2000. години регистровано "Хонгиун" заштитни знак; 2002. донела ИСО9001 сертификација система квалитета у 2004. години је памука дозволу за производњу, а освојио је "Наука и технологија предузећа у провинцији Сханки" "провинцији Сханки, квалитет показне кредит менаџмент предузећа", "Иунцхенг Схоу уговор поново кредитне предузећа" и друга славна наслов, у 2008. години, 3.15 потрошачке задовољство активности у избору "квалитет, репутација, сервис потрошача задовољство обавеза јединици."

Душек Машина Да би се постигли "сто година Хонгиун" високе циљеве, и стално побољшање механизам, јачања развоја, тежња за савршенством, душек Куилтинг машина у годинама производње и процеса управљања, формирање јединственог управљања производњом и јединствени маркетиншки систем да усаврши систем квалитета, побољшање пред-продаје, продаја, након продаје на производу, купац је одговоран.

Душек Куилтинг машина свесрдно поздрављамо све секторе пословања у земљи и иностранству, удружују у стварању новог славу!


Istraga
Send
Kontaktirajte nas
Adresa: NR Kina Xialingbei Industrijska zona, Liaobu grad, grad u Dongguanu, Guangdong,
Telefon: +86-769-83307931
Faks: 86-769-83238630
E-pošta: hc@machine-quilting.com