Service Hotline
+86-769-83307931
Novosti
Dom > Novosti > Sadržaj

Kategorija proizvoda

Ovome poslovne prilike

Kina je svetskih najatraktivniji prošivena tekstilne proizvodnje i potrošnje tržište, ima neke od svetskih najmoжniji ovome tekstilne prilike.

Kinu da uspostavi srednje- i dugoročne strategije za poboljšavanje nivoa otvorena ekonomija, kreirati nove mogućnosti za industrijski nadogradnja tekstilne industrije

Otkako se pridružio Kina širi WTO, sa međunarodnim pokrivenost bilateralne ili regionalne slobodne trgovine i kineskog trgovinskog viška i veliki deviznih rezervi, koje su pogodne za kineske tekstilne industrije da biste proširili uvođenje međunarodne napredne opreme, moderna tehnologija, izuzetan talenat, privući nove napredne proizvodnje preduzeća i institucija za istraživanje i razvoj, da ubrza u industriji za unapređivanje mogućnosti industrijske inovacije od izuzetnog je značaja. 6 godina novog veka, Kina tekstilne opreme prerađivačke industrije je ostvarila značajan napredak i napredak, uključujući stranih i Hong Kong, Makao i glavnom gradu neki izlaz za 38.05% prodaje 31.34, izvoz isporuka vrednost 64.3%. Napredni stranih proizvodnje preduzeća u Kini je dovelo do napretka i napredak u domaćim OEM je fabrika, shvatiti situaciju dobitna kombinacija.


Pored toga, zbog globalizacije, poslu Patmuj kineskog tržišta, na kineskom tržištu na najatraktivnijim tržište na svetu, skoro sva velika imena u svetu su u Kini. U međuvremenu, na domaćem tržištu je najveći industrijski tekstilne industrije u Kini, 2000 preduzeća iznad određene veličine proporciju prodaju na domaćem tržištu u proizvodnji je 67%, sad za 77%.


Istraga
Send
Kontaktirajte nas
Adresa: NR Kina Xialingbei Industrijska zona, Liaobu grad, grad u Dongguanu, Guangdong,
Telefon: +86-769-83307931
Faks: 86-769-83238630
E-pošta: hc@machine-quilting.com