Service Hotline
+86-769-83307931
Novosti
Dom > Novosti > Sadržaj

Kategorija proizvoda

Mašina za prešanje

Mašina za prešanje je tekstilna mašina za šivenje linijskog uzorka na površini dušeka, pokrivača za krevet, odeće i slično. Mašina za prešanje za šivenje odeja može se podijeliti na dva tipa, direktno stroj za bušenje i kompjuterska mašina za prešanje, prema broju šavova i šivenju. Direktno dosadna mašina je obično 7-pinski, 9-pinski i 11-pinski. Mašina za šivenje može samo šipati ravne linije. Kompjuterska mašina za prešanje računara koristi kompjuterizovani vizuelni interfejs kako bi kontrolisao kretanje mašine kako bi se ostvario šivanje šablona.

HC2500

Kompjuterska mašina za prešanje

Pod stalnim istraživanjem i istraživanjem, uz napore naučnih istraživača, konačno je razvijena kompjuterizovana mašinska mašina koja je kontrolisana kompjuterom. Njeno rođenje rešava nepremostivi problem običnih mašina za prešanje. U poređenju sa tradicionalnom mehaničkom mašinom za prešanje, kompjuterska mašina za prešanje je prekinula svoju funkciju jednostavnog crtanja polu-koordinatnog jednostavnog uzorka. Pod kontrolom preciznog računarskog sistema, kompjuterska mašina za prešanje može savršeno da obrađuje sve vrste složenih obrasca sastavljenih na čitavom koordinatnom sistemu. Što se tiče brzine proizvodnje, mehaničkih performansi, zagađivanja buke i drugih indikatora, prethodne mehaničke mašine nisu u saglasnosti sa njima. .

3200-3

Funkcija i karakteristike

1. Funkcija podešavanja tanke: Da biste podesili različite debljine, možete podesiti dubinu potkonstrukcije prema odgovarajućim uputstvima.

2. Funkcija skladištenja uzoraka: Disk računara kompjuterske mašine za čuvanje može dugo vremena da čuva obrazce, a korisnici mogu odabrati da koriste dodatni obrazac po potrebi. Operacija je jednostavna, praktična i brza.

3. Postavite funkciju linijskog koraka: pouzdanost je jaka, linijski koraci su ravnomerni, a obrazac nije lako deformirati.

4. Funkcija kuke: može efikasno sprečiti isključivanje.

5. Funkcija otkrivanja žice: Kada se žica odvodi, sistem će se automatski zaustaviti.

6. Stopa okupacije zemljišta: Mašina kompjuterske mašine za presvlačenje zauzima malu površinu, ali veličina odeće je velika.

7. Funkcija informacionog displeja: Na displeju se prikazuje prikaz brzine vretena, faktora za parkiranje, statistike izlaza i preostale memorije.

8. Sigurnosni uređaji: Abnormalnosti kao što su računari, motori i mašine će se automatski zaustaviti, a ekran će prikazati greške.

9. Funkcija šiva armature: Kada je uključena funkcija potapanja armature, mašina za peglanje automatski pokreće iglu u određenoj tački.

10. Funkcija memorije za isključivanje: Kada se napajanje isključi ili se isključi tokom rada ili kada postoji problem sa mašinom za prešanje (igla ili navoj), kada je mašina potrebno zaustaviti, mašina može automatski i brzo pratiti obrazac pokreta cvijeća. Trasa se brzo prosleđuje ili preopterećuje. A kada vam je potrebno nastaviti da izliječete, možete se automatski ili ručno vratiti na tačku za preklapanje tokom zaustavljanja kako biste nastavili sa potkradom.

11. Funkcija uzorka: Uzorak se uvećava ili smanjuje za 50% -200% horizontalno i vertikalno jednostrano, a jedinica se automatski popravlja za 1%. Tokom rada, kada je linija prekinuta zbog isključenja ili bez linije, može se odrediti automatski ili ručno. Igla se vraća u pravcu šavova kako bi se napravio šav.


Istraga
Send
Kontaktirajte nas
Adresa: NR Kina Xialingbei Industrijska zona, Liaobu grad, grad u Dongguanu, Guangdong,
Telefon: +86-769-83307931
Faks: 86-769-83238630
E-pošta: hc@machine-quilting.com